Steen Lauth

Steen Lauth | Tømrer og snedker

Min Filosofi

Det jeg tilbyder er, at det er mig, der bygger jeres hus - ikke ansatte svende. Det betyder, at der er kort vej mellem de ønsker I har, og det byggede resultat. Jeg har ikke flere huse i gang samtidigt Det giver kontinuitet og fremdrift i byggeriet og en sikkerhed for jer om aflevering til tiden.

Snedker, Byggeleder, Entreprenør

Steen Lauth | Tømrer og snedker

Jeg har en kærlighed for godt håndværk og smukke huse, og det er det som driver mig

Steen Lauth | Tømrer og snedker

Efter en bachelor i økonomi, besluttede jeg mig for at blive selvstændig inden for mit oprindelige fag som snedker. Det er glæden ved håndværket og oplevelsen af at skabe noget fysisk i samarbejde med bygherre og arkitekter, der driver værket for mig.

Steen Lauth | Tømrer og snedker

Min målsætning og interesse er at bygge huse i så bæredygtige materialer som muligt. Det er min fordel som snedker/tømrer, at træ ligger lige for som bæredygtigt byggemateriale.

Bygningsreglementet sætter rammerne, og det er op til bygherre og dygtige arkitekter at finde de smukke og bæredygtige løsninger. Gerne i dialog med mig.

De smukkeste løsninger er de mest bæredygtige løsninger.

Jeg arbejder i øjeblikket på et udviklingsprojekt, hvor idéen er at bygge små smukke huse, som sætter et så lille klimaaftryk som muligt.